Verwijzers

Verwijzing naar een diëtist op het juiste moment levert een belangrijke bijdrage aan de behandeling van uw patiënt.

U kunt als zorgprofessional uw cliënten naar mij doorverwijzen in geval van;

  • Diabetes (type 1, 2 en zwangerschapsdiabetes)
  • CVRM ( hart –en vaatziekten)
  • COPD
  • Overgewicht/obesitas
  • Ongewenst gewichtsverlies/ondervoeding
  • Maag/darmklachten (o.a. PDS, FODMAP dieet, obstipatie, diarree etc.)
  • Voedingsadvies voor kinderen
  • Gezonde voeding bij zwangerschap (of zwangerschapswens)
  • Voeding rondom sport
Verwijsbrief

Hoewel verwijzing niet in alle gevallen meer verplicht is vind ik het erg prettig om van u gegevens over een patiënt te ontvangen en zal ik ook graag mijn bevindingen aan u rapporteren.

Verwijsformulier

Wanneer u een patiënt wilt doorverwijzen, kunt u gebruik maken van het verwijsformulier. Deze kunt u printen en ingevuld meegeven aan uw patiënt. Uiteraard bent u vrij om uw eigen verwijsformulier te gebruiken.

Rapportage

Naar aanleiding van uw verwijzing ontvangt u van mij een begin- en eindrapportage, waarin ik mijn bevindingen en het behandelplan opneem. Indien nodig kan ik u hier toelichting bij geven.

Vergoeding

In 2022 heeft iedereen recht op 3 uur dieetadvisering per kalenderjaar vanuit de basisverzekering. Indien het verplichte eigen risico nog niet verbruikt is, zal dit verrekend worden.

Ketenzorg ROHA

Momenteel werk ik samen met de ROHA. Mocht u een ander samenwerkingsverband hebben en u graag samen wilt werken dan hoor ik het graag.

Praktijklocatie en huisbezoeken

Ik werk vanuit twee locaties in Amsterdam Oost. Zie voor meer informatie tabblad ‘Praktijklocatie’. Zo nodig is het mogelijk dat ik uw patiënten thuis bezoek. Ik vraag u om dit desgewenst aan te geven op het verwijsformulier.

Opzoek naar samenwerking?

Bent u als (huis)arts opzoek naar een diëtistenpraktijk om mee samen te werken, dan hoor ik dat graag. U kunt dan  mailen naar voedingismaatwerk@gmail.com. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt mij te allen tijde bellen op het telefoonnummer 06 – 30 21 83 58.

Folders

Natuurlijk stel ik informatiemateriaal beschikbaar voor in uw wachtkamer. Mocht u hierin interesse hebben, dan breng ik deze graag bij u langs.